Ajankohtaista

Luottamukseenne vastataan; tarvitaan työntekijöitä!

 15.11.2021

SRH Service Oy on pyrkinyt toimimaan esimerkillisenä raskaskonekorjaamona ja -huoltona, loistavana työpaikkana ja erinomaisena yhteistyökumppanina koko ikänsä, eli jo hieman reilun vuoden verran. Asiakkaat ovat oppineet luottamaan, että pystymme tuottamaan parhaan mahdollisen palvelun heille parhaalla mahdollisella aikataululla. Tämä luottamus ja sen pitäminen on näkynyt roimana kasvuna korjausmäärissä, asiakasmäärissä ja huoltomäärissä. Tämä asiakasmäärien kasvu on johtanut siihen, että meillä on ilo ilmoittaa, että haemme tällä hetkellä useampaa työntekijää kahteen eri rooliin yritykseemme! Lue lisää työnkuvauksista alta löytyvistä linkeistä ja auta meitä jatkossakin takaamaan palvelumme laatu sekä kehittämään sitä.

Lue lisää avoimista tehtävistä alla olevista linkeistä ja jätä hakemuksi!

Raskaskoneasentaja Jyväskylään

Raskaskoneasentaja Viitasaareen

Talousvastaava

SRH Service Oy:stä KESLAn uusi sopimushuoltokumppani!

21.9.2021

SRH Service Oy ja KESLA Oyj ovat sopineet kesän lopussa yhteistyön aloittamisesta SRHServicen aloittaessa KESLA Oyj:n uutena sopimushuoltokumppanina. Syyskuun alussa pidetty viimeinen koulutus tuotteisiin ja järjestelmiin mahdollistaa nyt sopimuksen virallistamisen ja sopimushuoltona toiminnan aloittamisen.

Pihtiputaalla toimivan KESLAn nykyisen sopimushuollon elinvoimaisuuden takaamiseksi SRH Service huoltaa kaikki KESLAn tuotteet Jyväskylässä ja Saarijärvellä, mutta Viitasaarella keskitytään enemmän maanviljelyksen ja metsänhoidon tuotteisiin kuin puutavaranostureihin.

”KESLAlla ei ollut eteläisemmässä Keski-Suomessa sopimushuoltoa ja asiakkaan joutuivattilaamaan huoltokumppanin verrattain kaukaa. Meillä on tarjota KESLAn asiakkaille osaava huoltotiimi niin Jyväskylässä, Saarijärvellä ja Viitasaarella, jotka mahdollistavat koneiden nopean huollon ja kunnostuksen myös eteläisemmässä Keski-Suomessa” kommentoi SRH:n Joona Paukku.

”KESLA tuo nykyiseen sopimushuoltopalettiimme erittäin hyvän lisän kotimaista toimijaa, jolla on luotettavat tuotteet ja kova kotimainen maine, sekä erittäin kova laatuvaatimus. Tämä tuo SRH:n toimipisteille paljon oppimisen mahdollisuuksia ja vain lisää toimipisteidemme osaamisen monialaisuutta” Paukku jatkaa. Toivotamme siis jatkossa kaikki puunkuljetuksen ammattilaiset nostureiden huoltoihin, varaosiin sekä muihin pikakorjauksiin liittyen SRH Servicen korkean palvelun pariin Jyväskylässä, Saarijärvellä ja Viitasaarella!

Huoltosopimuksen julkistamisen myötä KESLA oli myös SRH Servicen Syysriennoilla mukana!

kesla logo

SYYSRIENNOT 8.-9.9.2021

30.8.2021

SRH Service Oy yhteistyökumppaneineen järjestää syysriennot 2021 Saarijärvellä keskiviikkona 8.9. ja Viitasaarella torstaina 9.9. Tapahtuma järjestetään luonnollisesti terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeita noudattaen ja kaikkien turvallisuudesta huolehtien, eli varmuuden vuoksi täysin ulkotapahtumana.

Tapahtumassa on näytillä AGCO Suomelta Remain -voimansiirtoa, traktoreita ja paikalla runsaasti henkilöstöä. KESLA tuo paikalle yhteistyössä AGCO Suomi Oy:n kanssa 314T -kuormainnosturinsa, joka on kiinnitetty KESLAn 144HD -metsäperävaunuun. Steelwrist tuo paikalle teräsvalurunkoisen tiltrotaattorinsa ja SR-Harvesting Oy henkilöstöä kertomaan maahantuomistaan ja edustamistaan tuotteista. Euromaster tuo rengasmaailman uutisia ja uutuuksia näytille ja kaikki tuovat varmasti asiantuntevaa henkilöstöä.

Tapahtuma on kaikille avoin ja avoinna klo 9-16.

Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin SRH Servicen tiloihin Saarijärvellä ja Viitasaarella, tulethan paikalle vain terveenä ja muistathan jo tutut turvavälit!

 

EDIT: Teknisten ongelmien vuoksi voimansiirtoa ei saada tapahtumaan näytille, mutta siitä tullaan kertomaan tapahtumassa henkilöstön ja muun visuaalisen esitysmateriaalin avulla.

mainoskuva

SRH SERVICE OY JA REALMACHINERY OY YHTEISTYÖHÖN

2.6.2021 

Päivitetty 9.7.2021

SRH Service Oy ja RealMachinery Oy ovat sopineet huollon yhteistyöstä ja sopimushuollon järjestämisestä Keski-Suomen alueella 14.4.2021. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että RealMachineryn edustamien Doosanin, Ammannin, Mecalacin ja kaikkien muidenkin tuotteiden varaosat ja ammattitaitoinen huolto löytyy nyt Jyväskylästä, Saarijärveltä ja Viitasaarelta! Nyt kun koulutukset on saatu käytyä läpi ja Real Machineryn logo nostettua Jyväskylän hallin seinälle, voidaan asia vihdoin julkistaa!

 

RealMachineryn tuotteiden saaminen yrityksemme toimintaan mukaan kuuluu ydinstrategiaamme paikallisen vahvan toimijan maineen kasvattamisessa. Uskomme tämän tuovan lisää luotettavia vaihtoehtoja asiakkaillemme, kehittävän ammattitaitoamme ja toki myös auttavan RealMachineryä omissa tavoitteissaan alueellamme. Yhteistyötä on tehty jo vuosia ja on hienoa saada virallinen sinetti yhteistyölle sopimushuoltajuuden muodossa.

Lue lisää tästä.

 

SRH Service Oy,  Joona Paukku

RealMachinery logo

HUOLTOPÄÄLLIKKÖ SRH SERVICE OYLLE JYVÄSKYLÄÄN

Edit. 29.4.2021

Uusi huoltopäällikkö on valittu ja tehtävässä on aloittanut Kimmo Hietanen. Kiitämme kaikkia hakijoita!

18.1.2021

Etsimme SRH Service Oy:lle Jyväskylään huoltopäällikköä neljän hengen asentajatiimille. 🛠

Löytyykö sinulta hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet hyvin juttuun niin ihmisten, koneiden kuin tietoteknistenlaitteidenkin kanssa? Oletko kartuttanut kokemusta raskaankaluston huoltotöistä jo sen verran, että nyt olisi aika ottaa askel vaativampiin tehtäviin? Haluaisitko päästä työskentelemään rennossa huumorilla höystetyssä ilmapiirissä, jossa jokaisen työntekijän tavoitteena on palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla?

SRH SERVICE JA MATEKO HUOLTOYHTEISTYÖHÖN!

 

10.11.2020

SRH Service Oy ja Mateko Oy ovat sopineet huoltoyhteistyön aloittamisesta marraskuun 2020 alusta alkaen. Yhteistyö tarkoittaa, että SRH lähtee polulle kohti Matekon sopimushuoltajuutta.

Matekon maahantuomien JCB-koneiden huoltoa ja varaosia saa nyt siis Jyväskylän lisäksi myös Saarijärveltä ja Viitasaarelta. Huolto ja varaosat kulkevat myös SRH:n huoltoautolla asiakkaiden luokse.

“Matekon huoltoyhteistyön avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Erityisesti kiinteistönhuollon käyttämien pyöräkuormaajien määräaikaishuollot, vikadiagnostiikka sekä varaosien saatavuus paranevat Keski-Suomessa merkittävästi”, iloitsee SRH:n Joona Paukku.

jcb

SRH SERVICESTÄ MACHINERY OY:N UUSI SOPIMUSHUOLTOKUMPPANI

 

1.10.2020

SRH Service Oy ja Machinery Oy ovat sopineet sopimushuoltokumppanuudesta Cummins-moottoreiden osalta. Sopimus koskee alustavasti Machinery Oy:n moottoriedustuksia.

Cummins on maailman suurin itsenäinen moottorivalmistaja, joka myy moottoreita useisiin käyttökohteisiin, kuten esimerkiksi generaattoreihin, maanrakennuskoneisiin ym. “Liiketoiminnan kannalta tärkeä asia on se, että huoltoliike pystyy myös huoltamaan moottorit, eli koneiden sielut. Sylinterit voi vaihtaa kuka vain, mutta kaikki eivät osaa tulkita mikä moottorissa on vikana. Meillä osataan. Riippumattomana huoltoliikkeenä yhteistyö tällaisen moottorivalmistajan kanssa kasvattaa asiantuntijuuttamme ja parantaa palveluidemme kattavuutta”, liiketoimintajohtaja Joona Paukku toteaa.

EDIT 18.11.2020: Vantaalla pidetyn koulutuksen myötä myös Kubotan moottorit kuuluvat edustukseemme!

Lue uutinen Machineryn sivuilta.