Ajankohtaista

Etsimme työntekijöitä!

 15.11.2021

Olemme pyrkineet toimimaan esimerkillisenä raskaskonekorjaamona ja -huoltona, viihtyisänä työpaikkana ja erinomaisena yhteistyökumppanina koko yrityksemme eliniän, eli jo hieman reilun vuoden verran. Asiakkaamme ovat oppineet luottamaan, että pystymme tuottamaan parhaan mahdollisen palvelun parhaalla mahdollisella aikataululla. Tämä on näkynyt roimana kasvuna niin korjausmäärissä, asiakasmäärissä kuin huoltomäärissäkin. Kasvun myötä meillä on ilo ilmoittaa, että haemme tällä hetkellä useampaa työntekijää kahteen eri rooliin yritykseemme.  

Lue lisää avoimista tehtävistä alla olevista linkeistä ja jätä hakemuksesi!

Raskaskoneasentaja Jyväskylään

Raskaskoneasentaja Viitasaareen

Talousvastaava

Edit 26.1.2022: Kyseiset työpaikat ovat nyt täytettyjä, mutta otamme vastaan avoimia hakemuksia milloin vain!

SRH Service Oy:stä KESLAn uusi sopimushuoltokumppani!

21.9.2021

Olemme sopineet KESLA Oyj:n kanssa yhteistyön aloittamisesta KESLA Oyj:n uutena sopimushuoltokumppanina. Syyskuun alussa pidetty viimeinen koulutus tuotteisiin ja järjestelmiin mahdollistaa nyt sopimuksen virallistamisen ja sopimushuoltona toiminnan aloittamisen.

KESLA:lla ei ole ollut eteläisessä Keski-Suomessa sopimushuoltoa, mutta nyt meillä on mahdollisuus tarjota KESLA:n asiakkaille osaava huoltotiimi niin Jyväskylässä, Saarijärvellä kuin Viitasaarellakin. KESLA tuo nykyiseen sopimushuoltopalettiimme erittäin hyvän lisän. KESLA:lla on luotettavat tuotteet ja hyvä, kotimainen maine sekä erittäin kova laatuvaatimus. Yhteistyö lisää toimipisteidemme osaamisen monialaisuutta.

Pihtiputaalla toimivan KESLAn nykyisen sopimushuollon elinvoimaisuuden takaamiseksi huollamme kaikki KESLA:n tuotteet Jyväskylässä ja Saarijärvellä, Viitasaarella huolto keskittyy enemmän maanviljelyksen ja metsänhoidon tuotteisiin. Toivotamme siis jatkossa kaikki puunkuljetuksen ammattilaiset nostureiden huoltoihin, varaosiin sekä muihin pikakorjauksiin liittyen meille SRH Servicen korkean palvelun pariin!

 

kesla logo

SYYSRIENNOT 8.-9.9.2021

30.8.2021

Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa Syysriennot Saarijärvellä keskiviikkona 8.9. ja Viitasaarella torstaina 9.9. Tapahtuma järjestetään luonnollisesti terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeita noudattaen ja kaikkien turvallisuudesta huolehtien, eli varmuuden vuoksi täysin ulkotapahtumana.

Tapahtumassa on näytillä AGCO Suomelta Remain -voimansiirtoa, traktoreita ja paikalla runsaasti henkilöstöä. KESLA tuo paikalle yhteistyössä AGCO Suomi Oy:n kanssa 314T -kuormainnosturinsa, joka on kiinnitetty KESLAn 144HD -metsäperävaunuun. Steelwrist tuo paikalle teräsvalurunkoisen tiltrotaattorinsa ja SR-Harvesting Oy henkilöstöä kertomaan maahantuomistaan ja edustamistaan tuotteista. Euromaster tuo rengasmaailman uutisia ja uutuuksia näytille ja kaikki tuovat varmasti asiantuntevaa henkilöstöä.

Tapahtuma on kaikille avoin ja avoinna klo 9-16.

Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin SRH Servicen tiloihin Saarijärvellä ja Viitasaarella. Tulethan paikalle vain terveenä ja muistathan jo tutut turvavälit!

 

EDIT: Teknisten ongelmien vuoksi voimansiirtoa ei saada tapahtumaan näytille, mutta siitä tullaan kertomaan tapahtumassa henkilöstön ja muun visuaalisen esitysmateriaalin avulla.

mainoskuva

SRH SERVICE OY JA REALMACHINERY OY YHTEISTYÖHÖN

2.6.2021 

Päivitetty 9.7.2021

Olemme sopineet RealMachinery Oy:n kanssa huollon yhteistyöstä ja sopimushuollon järjestämisestä Keski-Suomen alueella 14.4.2021. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että RealMachineryn edustamien Doosanin, Ammannin, Mecalacin ja kaikkien muidenkin tuotteiden varaosat ja ammattitaitoinen huolto löytyvät nyt meiltä Jyväskylästä, Saarijärveltä ja Viitasaarelta. Nyt kun koulutukset on saatu käytyä läpi ja Real Machineryn logo nostettua Jyväskylän hallin seinälle, voidaan asia vihdoin julkistaa ja toivottaa asiakkaat tervetulleiksi!

RealMachineryn tuotteiden saaminen yrityksemme toimintaan mukaan kuuluu ydinstrategiaamme paikallisen vahvan toimijan maineen kasvattamisessa. Uskomme tämän tuovan lisää luotettavia vaihtoehtoja asiakkaillemme, kehittävän ammattitaitoamme ja toki myös auttavan RealMachineryä heidän omissa tavoitteissaan alueellamme. Yhteistyötä on tehty jo vuosia ja on hienoa saada virallinen sinetti yhteistyölle sopimushuoltajuuden muodossa.

Lue lisää tästä.

 

RealMachinery logo

HUOLTOPÄÄLLIKKÖ SRH SERVICE OYLLE JYVÄSKYLÄÄN

Edit. 29.4.2021

Uusi huoltopäällikkö on valittu ja tehtävässä on aloittanut Kimmo Hietanen. Kiitämme kaikkia hakijoita!

18.1.2021

Etsimme SRH Service Oy:lle Jyväskylään huoltopäällikköä neljän hengen asentajatiimille. 🛠

Löytyykö sinulta hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet hyvin juttuun niin ihmisten, koneiden kuin tietoteknistenlaitteidenkin kanssa? Oletko kartuttanut kokemusta raskaankaluston huoltotöistä jo sen verran, että nyt olisi aika ottaa askel vaativampiin tehtäviin? Haluaisitko päästä työskentelemään rennossa huumorilla höystetyssä ilmapiirissä, jossa jokaisen työntekijän tavoitteena on palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla?

SRH SERVICE JA MATEKO HUOLTOYHTEISTYÖHÖN!

 

10.11.2020

Olemme sopineet Mateko Oy kanssa huoltoyhteistyön aloittamisesta marraskuun 2020 alusta alkaen. Yhteistyö tarkoittaa, että lähdemme polulle kohti Matekon sopimushuoltajuutta.

Matekon maahantuomien JCB-koneiden huoltoa ja varaosia saa nyt siis Jyväskylän lisäksi myös Saarijärveltä ja Viitasaarelta. Huolto ja varaosat kulkevat myös huoltoautollamme asiakkaiden luokse.

Matekon huoltoyhteistyön avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Erityisesti uskomme, että kiinteistönhuollon käyttämien pyöräkuormaajien määräaikaishuollot, vikadiagnostiikka sekä varaosien saatavuus tulevat paranemaan Keski-Suomessa merkittävästi.

jcb

SRH SERVICESTÄ MACHINERY OY:N UUSI SOPIMUSHUOLTOKUMPPANI

 

1.10.2020

Olemme sopineet Machinery Oy kanssa sopimushuoltokumppanuudesta Cummins-moottoreiden osalta. Sopimus koskee alustavasti Machinery Oy:n moottoriedustuksia.

Cummins on maailman suurin itsenäinen moottorivalmistaja, joka myy moottoreita useisiin käyttökohteisiin, kuten esimerkiksi generaattoreihin, maanrakennuskoneisiin ym. Riippumattomana huoltoliikkeenä yhteistyö Cumminsin kanssa kasvattaa asiantuntijuuttamme ja parantaa palveluidemme kattavuutta. Uskomme, että huoltoliikkeen liiketoiminnan kannalta on tärkeää, että se pystyy huoltamaan muun huollon lisäksi myös moottorit. Moottorivikojen tulkinta on haastavaa työtä ja vaatii vankkaa asiantuntijuutta. Olemmekin tyytyväisiä ja ylpeitä siitä, että voimme tarjota tämä palvelun asiakkaillemme!

EDIT 18.11.2020: Vantaalla pidetyn koulutuksen myötä nyt myös Kubotan moottorit kuuluvat edustukseemme!

Lue uutinen Machineryn sivuilta.