Ajankohtaista

TYÖTEKIJÄT OVAT LÖYTYNEET. LISÄÄ TAITOA TALOSSA!

16.1.2023

Jyväskylässä jo joulukuun puolella on aloittanut uutena työntekijänä levyseppähitsaaja Niklas Arve. Nikke on ollut Saarijärvellä linjastohitsaajana pari vuotta. Pienahitsauksesta luokat hitsanneen Niken saumassa ei toden totta ole motkottamista!

Tammikuun alussa Viitasaaren porukkaa saapui vahvistamaan Tom Turpeinen. 15 karjatilaa pohjoisessa Keski-Suomessa pyörittänyt Tom on ollut erittäin hyvä lisäys täydentämään Viitasaaren osaavaa huoltotiimiä.

Nyt alkaa jengi olemaan kasassa ja työkalut saadaan viilattua teräviksi ennen kevään sesongin alkua. Muista huoltaa kone ennen töiden alkua! 

 

 

HAUSSA SÄHKÖ- JA HITSAUSTAITOISET MEKAANIKOT JYVÄSKYLÄÄN JA VIITASAARELLE!

9.11.2022

 

Pysyykö hitsipilli kourassa? Ymmärrätkö sähkötöiden päälle? Etsimme hitsaustaitoisia ja sähkötöitä osaavia mekaanikkoja Jyväskylään ja Viitasaarelle!

Viitasaarella painotus on traktorien huolloissa, joten sinne hakevalla mekaanikolla tulisi olla erityisesti niistä osaamista. Jyväskylässä huollamme koneita laidasta laitaan.

Tiedot avoimista pesteistä lyhyesti:

– Työaika on 7.30-16.00

– Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva

– Aloittamaan pääsee vaikka heti tai sopimuksen mukaan

– Palkan pohjana noudatamme autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan TESiä, mutta palkkaus neuvotellaan kokemuksen mukaan reiluksi

 

HAE TÄSTÄ!

Laita hakemus tulemaan yllä olevan painikkeen kautta. Toki voit laittaa hakemuksen myös suoraan sähköpostilla allekirjoittaneelle eli Joona Paukulle joona.paukku@srhservice.fi tai pistä puhelua 045-2615300. Lisätietoja kerron enemmän kuin mielelläni, soita ihmeellä! 

 

VERKKOLASKUOPERAATTORIMME MUUTTUU!

26.9.2022

 Hyvä toimittajamme ja yhteistyökumppanimme,

Verkkolaskuoperaattorimme muuttuu 26.09.2022 alkaen ja yhteistyökumppaninamme toimii jatkossa Pagero.

Pyydämme teitä jatkossa lähettämään SRH Service Oy:tä (y-tunnus 3146819-1) koskevat laskut ensisijaisesti verkkolaskuina seuraavin tiedoin:

Nimi: SRH Service Oy
Y-tunnus: 3146819-1
Verkkolaskuosoite: 0037314 68191
Operaattori: Pagero
Operaattoritunnus: 003723609900 tai PAGERO

Jos et pysty lähettämään verkkolaskua, voit lähettää PDF-laskun osoitteeseen admicom@xbs-salo.com.
Yhdessä sähköpostissa voi olla vain yhden laskun tiedot yhdessä PDF-tiedostossa, joten laskun mahdolliset liitteet tulee skannata samaan PDF-tiedostoon laskun jatkosivuiksi.

Huomioithan, että PDF-laskussakin tulee olla paperilaskun osoitetiedot. Paperilaskun osoite on:

SRH Service Oy
OVT 003731468191
PL 908
02066 DOCUSCAN

Teillä on myös mahdollisuus lähettää veloituksetta laskunne Pageron portaalin kautta. Lue lisää: https://www.pagero.fi/project-pages/admicom/.

Mahdollinen koontilaskutus tulee purkaa.

Laskujenne asianmukaisen ja nopean käsittelyn varmistamiseksi pyydämme teitä tekemään tarvittavat muutokset SRH Service Oy:tä (y-tunnus 3146819-1) koskeviin tietoihinne. Vain em. osoitteeseen lähetetyt ostolaskut käsitellään. Maksumuistutukset, tiedotteet ja muu posti lähetetään edelleen postiosoitteeseemme:

SRH Service Oy
Palokärjentie 1 (ovi 3-4)
40320 JYVÄSKYLÄ

Ystävällisin terveisin,

Joona Paukku
Toimitusjohtaja
SRH Service Oy

 

 

Hommat pyörivät! Lisäksi myynnissä työkaluja, renkaan asetinta ja autonosturia

26.7.2022

Nyt on uuden hallin seinässä kyltitkin paikoillaan. Sisätiloja vielä järjestellään, mutta hommat pyörivät jo täysillä. Tervetuloa siis tuomaan koneesi meille huoltoon tai ota yhteyttä, niin tullaan huoltoautolla sinne minne kone hyytyi!

Lisäksi Saarijärven toimipisteen lopetuksen yhteydessä myymme pois ylimääräistä tavaraa. Onko tarvetta työkaluille, ison renkaan asettimelle tai autonosturille (nostokapasiteetti 3t)? Ota yhteyttä Joonaan (0452615300)!

 

SRH Service Oy

Jyväskylän uusi toimipiste on toiminnassa!

18.7.2022

 

Uusi Jyväskylän toimipisteemme on nyt auki ja toiminnassa osoitteessa Palokärjentie 1 (ovet 3-4). SRH Servicen tai yhteistyökumppaneiden logoja ei ole vielä ehditty laittaa ulko-oville, mutta paikka on helppo löytää.

Hommat siis jatkuvat, tervetuloa!

 

Jyväskylän toimipiste muuttaa uusiin tiloihin tulipalon vuoksi

14.7.2022

 

Jyväskylän toimipisteellämme syttyi tulipalo keskiviikkona 13.7.2022, ilmeisesti salamaniskun aiheuttamana. Henkilövahingoilta onneksi vältyttiin!

Tulipalo aiheutti mittavat vahingot, mutta toiminta jatkuu edelleen. Uusi halli on jo löytynyt ja siirrymme pian uusiin tiloihin lähelle entistä hallia. Lisätietoa tästä tulee mahdollisimman pian.

Huoltoautot ovat ajossa normaaliin tapaan ja Viitasaaren toimipiste pyörii kuten ennenkin. Työt siis jatkuvat edelleen!

 

SAARIJÄRVEN TOIMIPISTEEMME ON SULJETTU, MUTTA HUOLTOAUTOT AJAVAT SINNEKIN!

6.7.2022

 

Olemme sulkeneet Saarijärven toimipisteemme kannattamattomana. Palvelemme kuitenkin normaaliin tapaan Jyväskylässä ja Viitasaarella ja huoltoautomme liikkuvat sinne minne tarvitaan!

 

KESÄKUU JA HÖPINÄÄ TÖTTERÖÖN: KONEPÄIVÄT MEILLÄ PERJANTAINA 17.6.2022!!!

9.6.2022

 

Nyt rytisee Jyväskylässä! Myö järjestetään konepäivät ja kaiken maailman kinkerit Jyväskylän toimipisteellä perjantaina 17.6.2022. Olemme paikalla 9-16 ja mukana tuotteitaan esittelemässä:

REALMACHINERY OY: paikalle tulee pari uutta Doosania sekä Mecalacin pyöräkuormaaja. Näiden lisäksi paljon konemyyjiä, varaosamyyjä, makkaraa ja grilli!

MARAKON OY: näytille tulee sekä Rammerin että Soosanin hydraulivasaroita sekä Marakonin kantojyrsin!

HONKAJOKI WORKS OY: laadukkaita kippi-, kuokka- ja kaapelikauhoja ym. Honkajokista osaamista! Näistä luonnollisesti erikoistarjouksia. 

OILTRADE NORDIC OY: Virosta on tilattu OilTraden tekninen asiantuntija Kuno Kuusik kertomaan sekä öljyistä että voiteluaineista. Olemme hiljalleen syventäneet yhteistyötämme OilTrade Nordicin kanssa ja tämän kunniaksi Kuusik saapuu vastaamaan kysymyksiin Petronas- ja Aztec-voiteluaineista, Vegatol-rasvoista ja näiden lisälaitteista.

STEELWRIST OY: Steelwristin tilttejä ja lisälaitteita tuodaan näytille pihalle ja Joona vastaa kaikkiin kiperiin kysymyksiin niin pitkälle kuin osaa. 

SUOMEN EUROMASTER OY: Vesa Manninen saapuu messuautolla kertomaan totuuksia rengasvalinnoista! Tule haastamaan Vesan tietämystä.

Tulkaa ihmeellä fiilistelemään Kisällintielle hyvää meininkiä, Suomen suvea ja komeita koneita, Joona tarjoaa kahvit!

 

Pysäköinti on sovittu perjantaille Kisällintien yritysten pihoille, siten että kulku muihin yrityksiin säilyy (merkitty lippusiimalla). Myös Kisällintien päästä pääsee Maanrakennus Harry Mäkelä Oy:n montulle, jossa pysäköintialueet merkitty lippusiimalla.

Realmachinery logo
Marakon logo
Honkajoki Works Oy logo
oiltrade nordic logo
steelwrist logo
Honkajoki Works Oy logo

 

 

OLEMME MUKANA TELAKONEPÄIVILLÄ!

19.5.2022

 

Suomen Telakone Oy järjestää jälleen kerran kuuluisat Telakonepäivät 20.-21.5. yrityksen päämajassa Humppilassa. Meidän yrityksestämme paikalla on Joona, joka kertoo mielellään niin yrityksestä kuin voiteluaineistakin. Mukana Joonalla on erikoistarjouksia Vegatol-voitelurasvoista, joten poikkea ihmeessä juttusille!

Katso lisää tapahtumasta tästä.

 

 

OIL TRADE OÜ:N TUOTTEITA LISÄÄ!

12.5.2022

 

Olemme aiemmin jälleenmyyneet Oil Trade Oü:n erinomaisia Vegatol-rasvoja. Olemme nyt testanneet heidän muitakin tuotteitaan huolellisesti ja päättäneet ottaa ne edustukseemme.

Oil Trade Oü on Baltian ja Suomen maahantuoja italialaisille Petronas-voiteluaineille sekä brittiläisille Aztec Oils -voiteluaineille. Petronas on globaalisti tunnettu laadukas voiteluainevalmistaja, joka toimittaa voiteluaineita mm. Formula 1:een. Tähän rinnalle Oil Trade Oü on tuonut hieman tuntemattomamman mutta erittäin laadukkaan Aztec Oils -voiteluaineen, jossa hintaluokka on hyvin kilpailukykyinen.

Mikäli haluat kuulla lisää tuotteista, niin soita rohkeasti Joonalle tai tule käymään juttusilla!

 

 

Meiltä nyt Vegatolin laadukkaat voitelurasvat!

14.3.2022

 

Meille on saapunut erittäin laadukkaita voitelurasvoja edustukseen: Vegatol RED WR0- ja WR2-rasvat.

Vegatol RED WR0- ja WR2-rasvojen voiteluominaisuudet ovat huippuluokkaa, sillä molempien rasvojen öljyn viskositeetti on huimat 1370cSt! Tämä takaa sen, että rasva pysyy voitelukohteella eikä lähde valumaan, joten annostelua ja rasvan kulutusta voi pienentää merkittävästi. Lisäksi rasvoissa käytetty lisäaine on vedetön kalsium, jonka ansiosta rasva ei ota vastaan vettä, eli se ei lantraannu eikä huuhtoudu pois voitelukohteelta.

WR0- ja WR2-rasvoja saa 420g tuubissa, 500g kierretuubissa sekä 18kg, 50kg ja 200kg peltisäiliöissä.

Vegatol tulee Puolasta ja tuotetta varastoidaan SRH Service Oy:n tiloissa menekin mukaan.

Lisätietoja Joonalta joko kysymällä kasvotusten, puhelimessa tai sähköpostilla.

 

Vegatol logo

SRH Service Oy ja Marakon Oy yhteistyöhön

 14.2.2022

 

Olemme sopineet Marakon Groupin Marakon Oy:n kanssa yhteistyösopimuksen 8.11.2021 alkaen.

Edustamme siis jatkossa Keski-Suomen alueella Marakonin koko tuotekavalkadia sisältäen:

Rammer-iskuvasarat
Rammer- ja VTN- purku- ja materiaalinkäsittelylaitteet
Soosan-hydraulivasarat
Dipperfox-kantojyrsimet
Kempower-latausjärjestelmät
X-power-akkujärjestelmät
OilQuick-hydrauliset pikakiinnikkeet

Tämä on yrityksellemme erinomainen sopimus! Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille yhden katon alta mahdollisimman laajasti maanrakennuksen ja maanviljelyksen tarpeisiin palveluita. Hydrauli- ja iskuvasaroita Keski-Suomessa ei juurikaan vielä ole huollettu, mutta nyt asia korjataan.

Marakonin tuotteet tunnetaan korkeasta laadustaan, joten yhteistyö sopii erinomaisesti yrityksemme visioon olla laadukas ja luotettava huolto-organisaatio. Tästä on hyvä lähteä kehittämään yhteistyötä ja viemään asiakkaidemme tarpeita eteenpäin Marakonin palveluiden avulla.

“Haluamme kehittää asiakaspalveluamme Keski-Suomessa ja taata kattavan
palvelutarjonnan alueella. Tämä sopimus tukee strategiaamme laajentaa verkostoamme osaavien ja
toimintaperiaatteisiimme sitoutuneiden kumppanien kanssa.”
– Jyrki Hyyrönmäki, Lifecycle Director, Marakon Group

SRH Service Oy:stä Marakon OY:n uusi sopimushuoltokumppani!

26.11.2021

Olemme allekirjoittaneet Marakon Oy:n kanssa yhteistyösopimuksen, joka kattaa Rammer-iskuvasarat, purku- ja materiaalinkäsittelylaitteet, Soosan-hydraulivasarat, Rambooms-tuotteet, sekä OilQuick-hydrauliset pikakiinnikkeet. Lisätietoja julkaisemme verkkosivuillamme pian, sillä välin voit kysyä lisätietoja SRH Servicen Joonalta (045-261300) tai Jyrki Hyyrönmäeltä (Marakon Oy).  

 

Etsimme työntekijöitä!

 15.11.2021

Olemme pyrkineet toimimaan esimerkillisenä raskaskonekorjaamona ja -huoltona, viihtyisänä työpaikkana ja erinomaisena yhteistyökumppanina koko yrityksemme eliniän, eli jo hieman reilun vuoden verran. Asiakkaamme ovat oppineet luottamaan, että pystymme tuottamaan parhaan mahdollisen palvelun parhaalla mahdollisella aikataululla. Tämä on näkynyt roimana kasvuna niin korjausmäärissä, asiakasmäärissä kuin huoltomäärissäkin. Kasvun myötä meillä on ilo ilmoittaa, että haemme tällä hetkellä useampaa työntekijää kahteen eri rooliin yritykseemme.  

Lue lisää avoimista tehtävistä alla olevista linkeistä ja jätä hakemuksesi!

Raskaskoneasentaja Jyväskylään

Raskaskoneasentaja Viitasaareen

Talousvastaava

Edit 26.1.2022: Kyseiset työpaikat ovat nyt täytettyjä, mutta otamme vastaan avoimia hakemuksia milloin vain!

SRH Service Oy:stä KESLAn uusi sopimushuoltokumppani!

21.9.2021

Olemme sopineet KESLA Oyj:n kanssa yhteistyön aloittamisesta KESLA Oyj:n uutena sopimushuoltokumppanina. Syyskuun alussa pidetty viimeinen koulutus tuotteisiin ja järjestelmiin mahdollistaa nyt sopimuksen virallistamisen ja sopimushuoltona toiminnan aloittamisen.

KESLA:lla ei ole ollut eteläisessä Keski-Suomessa sopimushuoltoa, mutta nyt meillä on mahdollisuus tarjota KESLA:n asiakkaille osaava huoltotiimi niin Jyväskylässä, Saarijärvellä kuin Viitasaarellakin. KESLA tuo nykyiseen sopimushuoltopalettiimme erittäin hyvän lisän. KESLA:lla on luotettavat tuotteet ja hyvä, kotimainen maine sekä erittäin kova laatuvaatimus. Yhteistyö lisää toimipisteidemme osaamisen monialaisuutta.

Pihtiputaalla toimivan KESLAn nykyisen sopimushuollon elinvoimaisuuden takaamiseksi huollamme kaikki KESLA:n tuotteet Jyväskylässä ja Saarijärvellä, Viitasaarella huolto keskittyy enemmän maanviljelyksen ja metsänhoidon tuotteisiin. Toivotamme siis jatkossa kaikki puunkuljetuksen ammattilaiset nostureiden huoltoihin, varaosiin sekä muihin pikakorjauksiin liittyen meille SRH Servicen korkean palvelun pariin!

 

kesla logo

SYYSRIENNOT 8.-9.9.2021

30.8.2021

Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa Syysriennot Saarijärvellä keskiviikkona 8.9. ja Viitasaarella torstaina 9.9. Tapahtuma järjestetään luonnollisesti terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeita noudattaen ja kaikkien turvallisuudesta huolehtien, eli varmuuden vuoksi täysin ulkotapahtumana.

Tapahtumassa on näytillä AGCO Suomelta Remain -voimansiirtoa, traktoreita ja paikalla runsaasti henkilöstöä. KESLA tuo paikalle yhteistyössä AGCO Suomi Oy:n kanssa 314T -kuormainnosturinsa, joka on kiinnitetty KESLAn 144HD -metsäperävaunuun. Steelwrist tuo paikalle teräsvalurunkoisen tiltrotaattorinsa ja SR-Harvesting Oy henkilöstöä kertomaan maahantuomistaan ja edustamistaan tuotteista. Euromaster tuo rengasmaailman uutisia ja uutuuksia näytille ja kaikki tuovat varmasti asiantuntevaa henkilöstöä.

Tapahtuma on kaikille avoin ja avoinna klo 9-16.

Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin SRH Servicen tiloihin Saarijärvellä ja Viitasaarella. Tulethan paikalle vain terveenä ja muistathan jo tutut turvavälit!

 

EDIT: Teknisten ongelmien vuoksi voimansiirtoa ei saada tapahtumaan näytille, mutta siitä tullaan kertomaan tapahtumassa henkilöstön ja muun visuaalisen esitysmateriaalin avulla.

mainoskuva

SRH SERVICE OY JA REALMACHINERY OY YHTEISTYÖHÖN

2.6.2021 

Päivitetty 9.7.2021

Olemme sopineet RealMachinery Oy:n kanssa huollon yhteistyöstä ja sopimushuollon järjestämisestä Keski-Suomen alueella 14.4.2021. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että RealMachineryn edustamien Doosanin, Ammannin, Mecalacin ja kaikkien muidenkin tuotteiden varaosat ja ammattitaitoinen huolto löytyvät nyt meiltä Jyväskylästä, Saarijärveltä ja Viitasaarelta. Nyt kun koulutukset on saatu käytyä läpi ja Real Machineryn logo nostettua Jyväskylän hallin seinälle, voidaan asia vihdoin julkistaa ja toivottaa asiakkaat tervetulleiksi!

RealMachineryn tuotteiden saaminen yrityksemme toimintaan mukaan kuuluu ydinstrategiaamme paikallisen vahvan toimijan maineen kasvattamisessa. Uskomme tämän tuovan lisää luotettavia vaihtoehtoja asiakkaillemme, kehittävän ammattitaitoamme ja toki myös auttavan RealMachineryä heidän omissa tavoitteissaan alueellamme. Yhteistyötä on tehty jo vuosia ja on hienoa saada virallinen sinetti yhteistyölle sopimushuoltajuuden muodossa.

Lue lisää tästä.

 

RealMachinery logo

HUOLTOPÄÄLLIKKÖ SRH SERVICE OYLLE JYVÄSKYLÄÄN

Edit. 29.4.2021

Uusi huoltopäällikkö on valittu ja tehtävässä on aloittanut Kimmo Hietanen. Kiitämme kaikkia hakijoita!

18.1.2021

Etsimme SRH Service Oy:lle Jyväskylään huoltopäällikköä neljän hengen asentajatiimille. 🛠

Löytyykö sinulta hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet hyvin juttuun niin ihmisten, koneiden kuin tietoteknistenlaitteidenkin kanssa? Oletko kartuttanut kokemusta raskaankaluston huoltotöistä jo sen verran, että nyt olisi aika ottaa askel vaativampiin tehtäviin? Haluaisitko päästä työskentelemään rennossa huumorilla höystetyssä ilmapiirissä, jossa jokaisen työntekijän tavoitteena on palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla?

SRH SERVICE JA MATEKO HUOLTOYHTEISTYÖHÖN!

 

10.11.2020

Olemme sopineet Mateko Oy kanssa huoltoyhteistyön aloittamisesta marraskuun 2020 alusta alkaen. Yhteistyö tarkoittaa, että lähdemme polulle kohti Matekon sopimushuoltajuutta.

Matekon maahantuomien JCB-koneiden huoltoa ja varaosia saa nyt siis Jyväskylän lisäksi myös Saarijärveltä ja Viitasaarelta. Huolto ja varaosat kulkevat myös huoltoautollamme asiakkaiden luokse.

Matekon huoltoyhteistyön avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Erityisesti uskomme, että kiinteistönhuollon käyttämien pyöräkuormaajien määräaikaishuollot, vikadiagnostiikka sekä varaosien saatavuus tulevat paranemaan Keski-Suomessa merkittävästi.

jcb

SRH SERVICESTÄ MACHINERY OY:N UUSI SOPIMUSHUOLTOKUMPPANI

 

1.10.2020

Olemme sopineet Machinery Oy kanssa sopimushuoltokumppanuudesta Cummins-moottoreiden osalta. Sopimus koskee alustavasti Machinery Oy:n moottoriedustuksia.

Cummins on maailman suurin itsenäinen moottorivalmistaja, joka myy moottoreita useisiin käyttökohteisiin, kuten esimerkiksi generaattoreihin, maanrakennuskoneisiin ym. Riippumattomana huoltoliikkeenä yhteistyö Cumminsin kanssa kasvattaa asiantuntijuuttamme ja parantaa palveluidemme kattavuutta. Uskomme, että huoltoliikkeen liiketoiminnan kannalta on tärkeää, että se pystyy huoltamaan muun huollon lisäksi myös moottorit. Moottorivikojen tulkinta on haastavaa työtä ja vaatii vankkaa asiantuntijuutta. Olemmekin tyytyväisiä ja ylpeitä siitä, että voimme tarjota tämä palvelun asiakkaillemme!

EDIT 18.11.2020: Vantaalla pidetyn koulutuksen myötä nyt myös Kubotan moottorit kuuluvat edustukseemme!

Lue uutinen Machineryn sivuilta.