Ajankohtaista

HUOLTOPÄÄLLIKKÖ SRH SERVICE OYLLE JYVÄSKYLÄÄN

Edit. 29.4.2021

Uusi huoltopäällikkö on valittu ja tehtävässä on aloittanut Kimmo Hietanen. Kiitämme kaikkia hakijoita!

18.1.2021

Etsimme SRH Service Oy:lle Jyväskylään huoltopäällikköä neljän hengen asentajatiimille. 🛠

Löytyykö sinulta hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet hyvin juttuun niin ihmisten, koneiden kuin tietoteknistenlaitteidenkin kanssa? Oletko kartuttanut kokemusta raskaankaluston huoltotöistä jo sen verran, että nyt olisi aika ottaa askel vaativampiin tehtäviin? Haluaisitko päästä työskentelemään rennossa huumorilla höystetyssä ilmapiirissä, jossa jokaisen työntekijän tavoitteena on palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla?

SRH SERVICE JA MATEKO HUOLTOYHTEISTYÖHÖN!

 

10.11.2020

SRH Service Oy ja Mateko Oy ovat sopineet huoltoyhteistyön aloittamisesta marraskuun 2020 alusta alkaen. Yhteistyö tarkoittaa, että SRH lähtee polulle kohti Matekon sopimushuoltajuutta.

Matekon maahantuomien JCB-koneiden huoltoa ja varaosia saa nyt siis Jyväskylän lisäksi myös Saarijärveltä ja Viitasaarelta. Huolto ja varaosat kulkevat myös SRH:n huoltoautolla asiakkaiden luokse.

“Matekon huoltoyhteistyön avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Erityisesti kiinteistönhuollon käyttämien pyöräkuormaajien määräaikaishuollot, vikadiagnostiikka sekä varaosien saatavuus paranevat Keski-Suomessa merkittävästi”, iloitsee SRH:n Joona Paukku.

jcb

SRH SERVICESTÄ MACHINERY OY:N UUSI SOPIMUSHUOLTOKUMPPANI

 

1.10.2020

SRH Service Oy ja Machinery Oy ovat sopineet sopimushuoltokumppanuudesta Cummins-moottoreiden osalta. Sopimus koskee alustavasti Machinery Oy:n moottoriedustuksia.

Cummins on maailman suurin itsenäinen moottorivalmistaja, joka myy moottoreita useisiin käyttökohteisiin, kuten esimerkiksi generaattoreihin, maanrakennuskoneisiin ym. “Liiketoiminnan kannalta tärkeä asia on se, että huoltoliike pystyy myös huoltamaan moottorit, eli koneiden sielut. Sylinterit voi vaihtaa kuka vain, mutta kaikki eivät osaa tulkita mikä moottorissa on vikana. Meillä osataan. Riippumattomana huoltoliikkeenä yhteistyö tällaisen moottorivalmistajan kanssa kasvattaa asiantuntijuuttamme ja parantaa palveluidemme kattavuutta”, liiketoimintajohtaja Joona Paukku toteaa.

EDIT 18.11.2020: Vantaalla pidetyn koulutuksen myötä myös Kubotan moottorit kuuluvat edustukseemme!

Lue uutinen Machineryn sivuilta.