KESÄKUU JA HÖPINÄÄ TÖTTERÖÖN: KONEPÄIVÄT MEILLÄ PERJANTAINA 17.6.2022!!!

9.6.2022

 

Nyt rytisee Jyväskylässä! Myö järjestetään konepäivät ja kaiken maailman kinkerit Jyväskylän toimipisteellä perjantaina 17.6.2022. Olemme paikalla 9-16 ja mukana tuotteitaan esittelemässä:

REALMACHINERY OY: paikalle tulee pari uutta Doosania sekä Mecalacin pyöräkuormaaja. Näiden lisäksi paljon konemyyjiä, varaosamyyjä, makkaraa ja grilli!

MARAKON OY: näytille tulee sekä Rammerin että Soosanin hydraulivasaroita sekä Marakonin kantojyrsin!

HONKAJOKI WORKS OY: laadukkaita kippi-, kuokka- ja kaapelikauhoja ym. Honkajokista osaamista! Näistä luonnollisesti erikoistarjouksia. 

OILTRADE NORDIC OY: Virosta on tilattu OilTraden tekninen asiantuntija Kuno Kuusik kertomaan sekä öljyistä että voiteluaineista. Olemme hiljalleen syventäneet yhteistyötämme OilTrade Nordicin kanssa ja tämän kunniaksi Kuusik saapuu vastaamaan kysymyksiin Petronas- ja Aztec-voiteluaineista, Vegatol-rasvoista ja näiden lisälaitteista.

STEELWRIST OY: Steelwristin tilttejä ja lisälaitteita tuodaan näytille pihalle ja Joona vastaa kaikkiin kiperiin kysymyksiin niin pitkälle kuin osaa. 

SUOMEN EUROMASTER OY: Vesa Manninen saapuu messuautolla kertomaan totuuksia rengasvalinnoista! Tule haastamaan Vesan tietämystä.

Tulkaa ihmeellä fiilistelemään Kisällintielle hyvää meininkiä, Suomen suvea ja komeita koneita, Joona tarjoaa kahvit!

 

Pysäköinti on sovittu perjantaille Kisällintien yritysten pihoille, siten että kulku muihin yrityksiin säilyy (merkitty lippusiimalla). Myös Kisällintien päästä pääsee Maanrakennus Harry Mäkelä Oy:n montulle, jossa pysäköintialueet merkitty lippusiimalla.

Realmachinery logo
Marakon logo
Honkajoki Works Oy logo
oiltrade nordic logo
steelwrist logo
Honkajoki Works Oy logo