SRH Servicen palvelut

 

Palvelemme sinua kolmella toimipisteellämme Jyväskylässä, Saarijärvellä ja Viitasaarella sekä ympäri Suomea huoltoautojemme välityksellä. Takaamme, että raskaskonehuollon ammattilaisemme palvelevat sinua ma-pe klo 7.30 – 16.00, mutta kiireellisissä tapauksissa voit soittaa meille myös muina kellonaikoina. Työskentelemme joustavasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja tarvittaessa päivystämme jopa 24h.

Kysy meiltä myös raskaiden työkoneiden lisälaitteista. Hankimme ja asennamme ne sinulle ammattitaidolla ja kilpailukykyiseen hintaan.

Huoltomme voi käyttää myös edullisia (hinta aina 55 % uuden vastaavan hinnasta) ja ympäristöä säästäviä Valparts-kierrätysvaraosia Valtra- ja Valmet- traktoreihin. Varaosilla on tehdastakuu. Lue lisää valparts.fi.

Jyväskylä

 

Huollamme ja korjaamme Jyväskylän toimipisteellämme kaikkia maanrakennus- ja maatalouskoneita sekä maanrakennuslaitteita merkistä riippumatta. Meiltä saat myös varaosat.

Voit tuoda raskaan työkoneesi huoltoon paikan päälle toimipisteellemme tai tarvittaessa raskaskonehuollon ammattilaisemme tulevat sinun luoksesi. Palvelemme sinua kolmen hyvin varustetun huoltoauton välityksellä erittäin laajalla alueella – tulemme sinne missä huollettava koneesi on.

Jyväskylän tiimimme koostuu vahvoista konehuollon ammattilaisista, joilla on monipuolinen kokemustausta haastavistakin huolto- ja korjaustöistä. Jyväskylässä olemme erikoistuneet erityisesti määräaikaishuoltoihin, lisähydrauliikan töihin sekä tilttien asennuksiin, säätöihin ja huoltoihin. Lisäksi tiimiltämme löytyy vahvaa osaamista myös muista raskaskoneiden huoltotehtävistä ja huollammekin kaikkia maanrakennus- sekä maatalouskoneita ja -laitteita.

Jyväskylän toimipisteellämme on myös erinomaiset tilat koneiden ja laitteiden kuumavesipesuihin.

Konehuollon ammattilaisemme palvelevat sinua Jyväskylässä ma-pe klo 7.30 – 16.00, mutta kiireellisissä tapauksissa voit soittaa meille muinakin kellonaikoina. Joustamme tarpeidesi mukaan.

Jyväskylä

Kisällintie 1
40320 Jyväskylä

Vaihde

0145471999

Kimmo Hietanen, huoltopäällikkö 

0400 403 901

Jyväskylässä meiltä löytyy erityisosaamista mm. seuraavista palveluista:

 

Raskaiden työkoneiden määräaikaishuolloista

Lisähydrauliikan töistä

Tilttien asennuksista, säädöistä ja huolloista

 

Huollamme myös koneesi ilmastoinnin!

 

Jyväskylässä toteutamme muutostöinä mm. seuraavia palveluja:

 

Lisähydrauliikan asennuksia

Kallistuvien liittimien ja rototilttien asennuksia

Lisälaitteiden asennuksia

Hitsaustöitä

Teemme ammattitaidolla myös epätavalliset ja soveltamiskykyä vaativat työt, joten kysy rohkeasti tarjousta!

Viitasaari

 

Huollamme ja korjaamme Viitasaaren toimipisteellämme mm. Valtra-, Valmet- ja Fendt-traktorit, Sampo Rosenlew-puimurit sekä muita maatalous- ja rakennuskoneita. Meiltä saat myös varaosat. 

Viitasaaren tiimimme koostuu konehuollon vahvoista ammattilaisista, joilta jokaiselta löytyy monipuolinen kokemustausta haastavistakin huolto- ja korjaustöistä. Viitasaaren toimipisteellämme olemme erikoistuneet erityisesti maanviljelyskoneiden sekä maanrakennuksen lisälaitteiden huoltoon ja etenkin niiden haastaviin huoltoihin, mutta meiltä löytyy vahvaa osaamista myös muiden koneiden huoltotoimenpiteistä.

Hallillamme on myös erinomaiset pesumahdollisuudet.

Konehuollon ammattilaisemme palvelevat sinua Viitasaarella ma-pe klo 7.30 – 16.00, mutta kiireellisissä tapauksissa voit soittaa meille muinakin kellonaikoina. Joustamme tarpeidesi mukaan.

 

 

 

Viitasaari

Satamakuja 4
44500 Viitasaari

Vaihde

0145471999

Pertti Kuusikko, huoltopäällikkö

 0400 199 177

Viitasaarella meiltä löytyy erityisosaamista mm. seuraavista palveluista:

Maanrakennuskoneiden ja Valtra-merkkisten maanviljelyskoneiden määräaikaishuolloista ja vaativista huolloista

Maanrakennuskoneiden lisälaitteiden huolloista

Lisähydrauliikan töistä

Tilttien asennuksista ja korjauksista

Huollamme myös koneesi ilmastoinnin!

 

Viitasaaren hallimme kapasiteettitiedot:

Koko: 500m2

Kokonaiskorkeus: yli 4,35m

Nostomahdollisuudet: 1 tonnin pilarinosturi, max. nostokorkeus 2,8m

 

Saarijärvi

 

Saarijärvellä huollamme mm. Valtra-, Valmet- ja Fendt-traktorit, Sampo Rosenlew-puimurit, kaikki maanrakennuskoneet ja -laitteet sekä kuorma-autot. Meiltä saat myös varaosat.

Saarijärven toimipisteellämme työskentelee kuonehuollon vahvoja ammattilaisia monipuolisella kokemustaustalla. Saarijärvellä olemme erikoistuneet erityisesti maanrakennus- ja maanviljelyskoneiden haastaviin huoltoihin sekä lisähydrauliikan töihin. Huollamme kaivinkoneiden lisälaitteet (Engcon, Steelwrist, SMP) ja Dynaset-laitteet sekä lisälämmittimet (Webasto, Eber, Binar). Näiden lisäksi meiltä löytyy vahvaa osaamista myös muista raskaista työkoneista sekä huolto- ja korjaustoimenpiteistä.

Saarijärven toimipisteeltämme on myös erinomaiset pesumahdollisuudet.

Konehuollon ammattilaisemme palvelevat sinua Saarijärvellä ma-pe klo 7.30 – 16.00, mutta kiireellisissä tapauksissa voit soittaa meille muinakin kellonaikoina. Joustamme tarpeidesi mukaan.

Saarijärvi

Saratie 4
43100 Saarijärvi

Vaihde

0145471999

Jukka Lehikoinen, korjaamopäällikkö

050 471 2599

 

Saarijärvellä meiltä löytyy erityisosaamista mm. seuraavista palveluista:

 

Maanrakennus- ja maanviljelyskoneiden haastavista huolloista

Lisähydrauliikan töistä

Lisälaitteiden asennuksista ja huolloista

Saarijärven HALLIMME KAPASITEETTITIEDOT:

 

Koko: 400m2

Ovi: leveys 4m, korkeus 4,8m

 

Steelwrist logo