SRH Service Oy

 

SRH Service Oy on syntynyt SR-Harvesting Oy:n eriyttäessä huoltoliiketoimintansa omaksi yrityksekseen vuonna 2020. Liiketoiminnan nopea ja hallittu kasvu perustui erinomaiseen asiakaspalveluun ja nopeasti toimivaan huoltoon, ja samaa työtä päätettiin jatkaa erillisessä yrityksessä, SRH Service Oy:ssä.

Alkuperäinen yritys SR-Harvesting Oy aloitti liiketoiminnan Virroilla metsäkoneiden ja niiden lisälaitteiden myynnillä jo vuonna 2010. Sen jälkeen vuosien 2011-2017 aikana liiketoiminta laajeni maatalous-, maanrakennus-, kiinteistönhoito- ja kierrätyskoneiden myyntiin ja maahantuontiin sekä kierrätysosaliiketoimintaan Valparts-brändillä. Vuonna 2017 se aloitti kenttähuollon Suomen alueella ja seuraavana vuonna aukenivat uudet toimipisteet Viitasaarelle AGCO Suomen sopimushuollolle ja Jyväskylään raskaskonehuollolle. Sitä seuraavana vuonna 2019 yritys perusti vielä uuden toimipisteen Saarijärvelle AGCO Suomen sopimushuollolle.

Lopulta toiminta oli laajentunut niin merkittävästi, että vuonna 2020 SR-Harvesting Oy päätti eriyttää Keski-Suomen suurimmaksi raskaskonehuolloksi kasvaneen huoltoliiketoiminnan omaksi yhtiökseen. Uuden yhtiön nimeksi valittiin SRH Service Oy, koska “SRH:n poikina” meidät tunnetaan jatkossakin.

Laadukas ja asiantunteva huoltotoiminta siis jatkuu, nimi ja yrittäjä taustalla muuttuivat. SRH Service Oy:n yrittäjäksi ryhtyi Joona Paukku.

Kaivinkone